0

25. obletnica akcije SEVER

Letos mineva 25 let od akcije SEVER in dogodkov pred osamosvajanjem Slovenije. Osrednja slovesnost ob tej obletnici bo v ponedeljek, 1. decembra 2014, ob 20. uri, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. Slovesnost organizira ZPVD Sever v sodelovanju z MNZ/Policijo. RTV Slovenija bo slovesnost neposredno prenašala na TV SLO-2 in R SLO-1.
Vabimo te,   da se nam pridružiš na slovesnosti, ter s tem povdariš pomembnost našega praznika, praznika, ki je če priznajo ali ne  prvič nakazal dogodke, ki so sledili vse do razglasitve in obranitve R. Slovenije kot demokratične in neodvisne drzave R Slovenije. Bili smo tam, pokažimo se tudi na proslavi in obudimo spomine na takratne dogodke. Oblečimo Windstopperje, naše majice in pripnimo naše značke.
Če prideš javi na info@pvds-se.si ali pokliči Vesno, da lahko pravočasno dvigne karte. Dobomo se ob 19.30 uri pred  1. preddverjem Cankarjevega doma. 
Vstopnice, ki so berzplačne lahko dvigneš sam, deliti se bodo začele eno (1) uro pred slovesnostjo na recepciji v 1. preddverju Cankarjevega doma.
Po slovesnosti bo družabno srečanje vseh udeležencev slovesnosti v 2. preddverju Cankarjevega doma.

Društvo Sever

Dodaj odgovor