0

DAN DRUŠTVA – PRELOŽENO NA 15.12.2017

KOT SMO NAJAVILI, SLEDIJO NOVE PODROBNOSTI:

Dan društva bomo obeležili v petek 15. 12. 2017 s pohodom na Zasavsko goro (Sava – Tirna – Zasavska gora, Leše – Sava), vodil pa nas bo naš gorski vodnik Tone :-), Zbor pred objektom Ribiške družine Litija na Savski cesti 3 ob 08.30 uri. Primerna obutev in obleka, hrana iz nahrbtnika, udeležba na lastno odgovornost.

Za tiste, ki se pohoda ne bodo udeležili je zbor ob 14. uri pri objektu ribiške družine Litija, sledi krajša interna slovesnost, topel obrok, ki mu bodo sledile interesne aktivnosti članov (tarok, šah, …) in druženje. Ne pozabite prinesti interesnih športnih rekvizitov s seboj!

 Tisti, ki bi želeli iti na ribolov na bajer v bližini, mi to sporočite, da lahko uredimo formalnosti z ribiško družino! Uporaba lastne ribiške opreme, izposoja samo po prejšnjem dogovoru! Pravila ribolova: ujemi – spusti, naravna vaba!

 V društvu bomo pokrili večji del stroškov organizacije in izvedbe, preostali del stroškov pokrijete udeleženci sami! 

Vabljeni, da se 15. obletnice ustanovitve društva udeležite v čim večjem številu. Prijave obvezne na info@pvds-se.si ali tel. 070 887088, zadnji rok za prijavo je ponedeljek 11. 12. 2017  do 24:00.  

Društvo Sever

Dodaj odgovor