PRVE MAJSKE

Pozdravljeni!

Te dni sem pri Momčilu in Janezu preverjal kako je kaj s prijavami na tekmo v streljanju in dogodku v Dolskem (Korantu). Glede na informacije vse kaže, da nas je pošteno zagrabila pomladanska utrujenost. Vse odlagamo do zadnjega trenutka, potem pa z malo zamude poskušamo rešiti kar se da. Torej, spet opozarjam na obvestilo (objava na: https://pvds-se.si/tekmovanje-v-streljanju-gotenica-90/ ) in razpis https://pvds-se.si/wp-content/uploads/2023/04/strelska-tema-11052023.pdf ).

V sredo, 17. 5. 2023 ob 12. uri, bo pri pomniku slovenskemu rodoljubu na Geometrijskem središču Slovenije na Slivni pri Vačah, potekala osrednja slovesnost ob tradicionalnem praznovanju Dneva veteranov vojne 1991. Člani vabljeni, da se nam pridružite. Želeno je, da oblačila kažejo tudi na pripadnost društvu.

Franci in Mojca še vedno čakata na koga, ki nima predsodkov, da se jima pridruži na tekmovanju v streljanju z zračno puško, ki bo v soboto, 20. maja 2023 na strelišču Strelskega kluba Izola, Kraška ulica 1, v Izoli. Razpis najdete na spletnem naslovu https://pvds-se.si/wp-content/uploads/2023/05/3.-DP-ZPVDS-v-streljanju-z-zracno-pusko-Izola-2023_RAZPIS.pdf .

Zadnjo soboto v maju bo izvedeno usposabljanje praporščakov društev Sever. Imamo kakšnega novega kandidata?

Upam, da se med seboj kaj slišite in niste pozabili na nekdanje sodelavce in prijatelje 🙂

Janez Portir