0

SKUPŠČINA ZDRUŽENJA SEVER

V soboto 18. marca je bila v prostorih Zavoda Grm v Novem mestu redna letna skupščina Zveze policijskih veteranskih društev Sever, ki se je je udeležilo tudi osem delegatov iz našega društva. Na skupščini so se obravnavana in potrdila poročila, sprejeta sta bila program in načrt ZPVDS za 2017.
Zaradi zavrnitve registracije krajšega imena ZPVDS po lanski skupščini, so delegati ponovno obravnavali in potrdili predlog novega statuta ZPVDS.
Predmet obravnave in sprejema na letošnji skupščini ZPVDS je bila tudi Listina vrednot ZPVDS. Listina določa temeljna vrednotna merila delovanja zveze, policijskih veteranskih društev, ki jo sestavljajo, ter članov teh društev v aktualnem družbenem okolju in razmerah. Listina opredeljuje osem vrednot, na katerih naj bi temeljilo oblikovanje ciljev ter izvajanje nalog zveze in članov.
Več informacij lahko najdete na spletnih straneh ZPVDS http://www.zdruzenje-sever.si/sl/news/zdruzenje-sever/redna-letna-skupscina-zveze-policijskih-veteranskih-drustev-sever2.html , video prispevek pa na RTVSLO http://www.rtvslo.si/blog/janez-platise/letna-skupscina-zveze-policijskih-veteranskih-drustev-sever/114407 ali na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=V8yYUG4KQo4&feature=youtu.be

Društvo Sever

Dodaj odgovor