25 LET ZDRUŽENJA SEVER

V ponedeljek 26. 3. 2019 je v Ljubljani potekala svečana akademija Združenja Sever (Zveze policijskih veteranskih društev Sever), ki so se je udeležili predstavniki zveze in društev Sever iz cele Slovenije in številni gostje, ki podpirajo delovanje združenja. Ob tej priliki so prisotne nagovorili predsednik Združenja Sever dr. Tomaž Čas, minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in generalna direktorica policije mag. Tatjana Bobnar. Ustanovnim članom združenja je bil podeljen spominski znak “ustanovni član”, zaslužnim organizacijam, ki so s svojimi dejanji in storitvami pomembno pomagali pri organizaciji in delu združenja pa so podeljene spominske plakete.

Seveda so se svečane akademije udeležili tudi predstavniki našega društva, ustanovnemu članu in prvemu predsedniku našega društva je bil podeljen spominski znak “ustanovni član” združenja. Med drugimi se je akademije udeležila tudi naša članica, poslanka v DZ RS Mateja Udovč.

Iskrene čestitke vsem prejemnikom priznanj, članom združenja, ki so pripravljali svečano akademijo pa izrekamo pohvalo za odlično organizacijo dogodka.

Več o svečanosti lahko najdete na spletnem naslovu združenja:
https://www.zdruzenje-sever.si/sl/news/zdruzenje-sever/v-zvezi-policijskih-veteranskih-drustev-sever-obelezili-25-letnico-delovanja.html

Janez Portir